Börja dagen med Atoll: Kvinnligt ledarskap eller Att leda som kvinna?

Vår absoluta uppfattning är att det finns ledare. Kvinnor som är ledare och män som är ledare. Det finns gott ledarskap och mindre bra ledarskap.

En helt central komponent när det gäller gott ledarskap är att kunna vara inifrån-styrd. Att ha lärt känna sig själv, sina värderingar och sin personlighet. Att inse att det är viktigt med distans och perspektiv och att aktivt arbeta med sin egen utveckling. Vi kallar det att vara Bottentung.
Vill du fylla på din bottentyngd? Om du är kvinna och vill ta ditt eget ledarskap till en ännu högre nivå är detta Frukostsamtal något för dig.

ATT LEDA SOM KVINNA är en, i sitt slag, helt unik utbildning med fokus på att hitta sitt eget bästa sätt att leda i regi av Barbro Dahlbom-Hall Konsult AB.
Anna Lindberg och Catarina Dehlin, som leder utbildningen ATT LEDA SOM KVINNA, berättar om innehållet och ger ett smakprov.

Frukostsamtal – 2 mars 2018 och 16 mars 2018
Temat denna morgon: ATT LEDA SOM KVINNA
Tid: 2 mars och 16 mars kl 08.00 – 09.00. Kaffe serveras från kl 07:30.
PlatsBrunnsgatan 21, Stockholm
Kostnad: Ingen

Vi kommer vara max 20 personer som tar en kaffe & smörgås tillsammans. Vi ger oss själva en stund av intressanta samtal och reflektioner kring dagens tema.
Anmäl dig genom att boka en plats. Ta gärna med en kollega.
Boka då var sin biljett.

Om du som man är intresserad att bli bottentung, håll utkik, inom kort kommer även ett frukostsamtal på temat ATT LEDA SOM MAN.

Vi ses!

OBS! Det finns endast platser kvar för frukostsamtalet den 16 mars

Boka din plats